Volg ons:

Home Werkwijze

Van schets tot montage

Gesprek op locatie

Wat de vraag ook is, Temmink Interieur komt voor het eerste gesprek graag bij de opdrachtgever op bezoek, inventariseert de wensen en kijkt naar de mogelijkheden. Dit gesprek leidt tot een voorzichtige schets waarin zowel wensen als maatvoering zijn verwerkt

Werktekening

De schets op locatie is het fundament. Het vervolg is de werktekening die met behulp van een computerprogramma wordt gemaakt. Het is de leidraad voor elke klus van Temmink Interieur en ook de eerste stap om een goede offerte te kunnen maken.

Offerte op maat

Met de werktekening in de hand kun je een goede inschatting maken van het aantal werkuren en het te gebruiken materiaal.

Of zoals Koen Temmink het omschrijft: “Bij een maatwerkklus hoort ook een offerte op maat!”

Samen met de maker

Temmink Interieur geeft graag een persoonlijke touch aan jouw meubel door je er het gehele proces bij te betrekken. Vanaf het moment dat de eerste schroeven en spijkers het hout in gaan tot het moment van montage. Wat is er nu mooier dan dat je het project ziet groeien? Dus tussendoor even binnenwippen in de werkplaats? Je bent van harte welkom. Of een fotootje via WhatsApp? Geen probleem, we doen het graag!

Montage op locatie

De cirkel is rond als het project vanuit de werkplaats in Heino verhuist naar de gewenste locatie om daar in elkaar te worden gezet. De totale klus wordt dus van begin tot eind gedaan door hetzelfde team van Temmink Interieur. Hoe fijn is dat!

Wat als … ?

Elk project wordt naar tevredenheid van beide partijen opgeleverd. Niet voor niets hanteert Temmink Interieur vaak de gevleugelde uitspraak: “We stoppen niet voordat het helemaal goed is. Ook al houdt dat bij wijze van spreken in dat we opnieuw moeten beginnen. Tenslotte moet de klant tevreden zijn over het geleverde werk en trots op het resultaat.”

Van schets tot montage

Meer weten?

Stel dan gerust aan ons je vraag

Meer weten?

Stel dan gerust aan ons je vraag